sâmbătă, 6 iulie 2013

Oferta de vanzare - SIROP DIN PETALE DE TRANDAFIR

Trandafirul a avut o istorie lungă şi colorată. Aparține genului Rosa  familia Rosaceae. Există peste 100 de soiuri de trandafiri și cele mai multe dintre ele sunt originare din Asia în timp ce altele provin din Europa, America de Nord și Africa de Nord Vest.
Este una dintre cele mai populare plante de grădină, disponibilă într-o gamă variată de culori, cu grade de parfum, forme, marimi si texturi diferite.  Cultivarea trandafirilor se crede că a început  în China, acum aproximativ 5000 de ani.
Trandafirul  este o plantă care creaste usor și trăiește mult timp cu o îngrijire adecvată, binenţeles. Acesta poate fi cultivat în ghivece, pe sol și ca o acoperire a solului. Cu toate acestea, planta are nevoie de un sol bine drenat. Trandafirul a fost cultivat pentru valoarea sa ornamentală, folosit la diferite evenimente festive, în fitoterapie,  medicina populara populară și în industriile cosmetice și de parfumuri.
Petalele de trandafir se folosesc  pentru obtinerea de ulei esential de trandafir, apă de trandafir, ulei din semințe, ceai, gem, jeleu și marmeladă, sirop precum și  petale confiate de trandafir .
Beneficiile pentru sănătate ale siropului de trandafir
In general pentru producerea de uleiuri , siropuri si dulcețuri se foloseste trandafirul de Damasc (rosa damascena) care are un miros profund și puternic.
Petalele de trandafir au fost, în mod tradițional, utilizate în îngrijire a pielii. Calmează pielea iritată, este un tonic și antiseptic. Calmeaza nervii, reduce stresul, tensiunea, tratează problemele digestive și ulcerele. Este bun pentru inimă precum şi în conjunctivită.

Utilizarea siropului de trandafir este extrem de benefică în anotimpul cald având efect de racorire  delicios şi parfumat. Pentru a combate problemele legate de caldură, care sunt comune  verii, cum ar fi hiperaciditate, indigestie ocazională, senzație de arsură la nivelul pielii și ochilor, erupții cutanate și furuncule, puteţi beneficia de sirop de trandafir sunând la tel  0747308916.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu